Légiósok: Edzőváltás az egyik "legmagyarosabb" klubnál - a harmadosztályból jött az új tréner

A svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő és három magyar játékost is foglalkoztató Lugano menesztette Fabio Celestini vezetőedzőt, helyére pedig Maurizio Jacobaccit nevezte ki.
Nyikes Zoltán 2019. október 29., kedd 9:29
A svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő és három magyar játékost is foglalkoztató Lugano menesztette Fabio Celestini vezetőedzőt, helyére pedig Maurizio Jacobaccit nevezte ki.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 29., kedd 9:29

A magyar válogatott Holender Filipet, valamint Kecskés Ákost és Vécsei Bálintot is a soraiban tudó egyesület hétfőn a hivatalos honlapján számolt be az edzőváltásról.

Celestini 2018 októbere óta irányította a Luganót, amely a legutóbbi 12 tétmérkőzéséből csupán egyet tudott megnyerni, és a svájci Szuperligában 12 forduló után 10 ponttal az utolsó előtti, osztályozót jelentő helyen áll.

Az 56 esztendős Maurizio Jacobacci

az előző idényben az FC Sion trénere volt az élvonalban, a mostani szezonban pedig eddig a harmadosztályú AC Bellinzonát irányította.

A Lugano az Európa-liga B csoportjában három forduló után egy ponttal az utolsó, negyedik helyen áll.

(MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Futács Márkó
A sportal.hu információi szerint Futács Márkó a Honvédnál folytathatja a pályafutását. A 34 éves, 3-szoros magyar válogatott csatár jelenleg szabadon igazolható, legutóbb az MTK-ban játszott.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Az nb1.hu úgy tudja, nem hosszabbítják meg Batik Bence szezon végén lejáró szerződését. A korábbi Fradi-játékos helyét az angol harmadosztályú Charltonban játszó Terell Thomas veheti át.
Légiósok
Németh Hunor Vajk
Hosszú távú szerződést írt alá a dán Köbenhavnnál az U17-es magyar válogatott játékos, Németh Hunor Vajk.
Tovább az összes átigazoláshoz