Fotó: www.dvsc.hu

DVSC: Herczeg András lemondott - az akadémián folytathatja pályafutását

Péntek délután a DVSC rutinos trénere bejelentette, úgy látja, hogy a Loki javát ebben az időszakban az szolgálja, ha átadja valaki másnak a vezetőedzői tisztséget
Nyikes Zoltán 2019. december 27., péntek 16:22
Fotó: www.dvsc.hu
Péntek délután a DVSC rutinos trénere bejelentette, úgy látja, hogy a Loki javát ebben az időszakban az szolgálja, ha átadja valaki másnak a vezetőedzői tisztséget
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 27., péntek 16:22

A Debreceni VSC hivatalos oldalán jelentette be Herczeg András vezetőedző, hogy a továbbiakban nem folytatja tevékenységét az NB I-es csapat kispadján.

A rutinos tréner kiemelte, úgy látja, hogy a Loki javát ebben az időszakban az szolgálja, ha átadja valaki másnak a vezetőedzői tisztséget. Herczeg úgy tervezi, hogy a Debreceni Labdarúgó Akadémián folytatja a nevelői tevékenységét.

A DVSC tizenöt mérkőzést követően hat győzelemmel, egy döntetlennel és nyolc vereséggel áll az élvonal nyolcadik helyén, az utolsó őszi fordulóban a sereghajtó Kaposvár otthonában szenvedett 4-1-es vereséget.

Íme Herczeg András teljes nyilatkozata a dvsc.hu-ról.

Kedves Lokisták!

Negyvenöt éve igazoltam a DVSC-hez, azóta minden lépésemet az határozza meg, hogy a DVSC javát szolgáljam.

Úgy látom, hogy a Loki javát ebben az időszakban az szolgálja, ha átadom valaki másnak a vezetőedzői tisztséget. Ezennel bejelentem, hogy vezetőedzőként nem folytatom a munkát a kispadon.

Nyitott könyv a pályafutásom. Aktívan, mindent átélve, mindent kipróbálva, minden erőmet latba vetve dolgoztam. Sosem tettem másként, most sem teszem. Nem tenném soha. Az őszi szezonunk során szerzett tapasztalataim azt mutatják, hogy talán más megoldásokra is szükség van, mint az enyémek ahhoz, hogy ismét sikeresen szerepeljen a DVSC. Egy csapat eredményességét sok tényező határozza meg. Az utóbbi időszakban ezek közül nem mindegyik segítette a munkámat, én magam pedig nem szeretnék a kibontakozás akadálya lenni.

Debrecenben magasak az elvárások, a közönség is igényes. Azt kívánom, hogy a Loki ismét elérje azokat a sikereket, amelyeket együtt elértünk korábban.

Úgy tervezem, hogy a Debreceni Labdarúgó Akadémián folytatom a nevelői tevékenységemet.

Szeretem a klubot, a munkatársaimat, szeretem a játékosokat, szeretem a közönséget, szeretem Debrecent. Köszönetet mondok a klubnak, a munkatársaimnak, a játékosoknak, a közönségnek, Debrecennek.

Hajrá, Loki!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz