Újra létrejöhet a Tottenham-Bale házasság, Atlético-Chelsea harc Cavaniért – külföldi körkép

Az összes érdekes külföldi focihír csütörtökről egy cikkben.
Csakfoci Admin 2020. január 23., csütörtök 21:44
Az összes érdekes külföldi focihír csütörtökről egy cikkben.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 23., csütörtök 21:44

ANGLIA

Liverpool: A Real Madrid támadó középpályását, Iscót szemelték ki maguknak a Vörösök. (El Desmarque)

Chelsea: Brit lapértesülések szerint a Chelsea ajánlatot készül tenni Edinson Cavaniért, akinek a szerződése az idény végén lejár a PSG-nél. (Times) A Guardian viszont úgy tudja, Cavani édesapja jobban szeretné, ha a fia az Atlético Madridban játszana.

Sajtóhírek szerint a Chelsea eladhatja a spanyol kapusát, Kepa Arrizabalagát, és helyette a Burnley angol válogatott hálóőre, Nick Pope érkezhet a londoniakhoz nyáron. (90Min)

Manchester City: A Manchester City kinézte magának a Sahtar Donyeck ukrán hátvédjét, Mykola Matviyenkót, ám a 23 éves védő ügynöke sajtóhírek szerint egyelőre az Arsenal vezetőivel tárgyal. (Football.London)

Manchester United: Továbbra sem téma vagy terv a klubházban Ole Gunnar Solskjaer menedzser menesztése (Sky Sports) A Goal.com értesülései szerint az MU holland szélsője, Tahith Chong hamarosan elhagyhatja a csapatot a szezon végén.

Arsenal: A PSG érdeklődik a PSG francia hátvédje, Layvin Kurzawa iránt. A 27 éves bekkért legalább 5 millió eurót szeretnének kapni a párizsiak. (Telegraph) Az Arsenal támadója, Gabriel Martinelli háromszoros fizetést szeretne magának kiharcolni. (Mail) Az Arsenal szeretné a brazil Athletico Parananense védekező középpályását, Bruno Guimaraest, de a 22 éves játékos inkább a Lyonhoz igazolna. (L'Equipe)

Tottenham: A Tottenham kinézte magának a Real Sociedad brazil támadóját, Willian Josét, aki sajtóhírek szerint tárgyalásokat folytat a londoniakkal. (AS) A Tottenham másodszor is ajánlatot készül tenni a Fenerbahce koszovói támadójáért, Vedat Muriquiért. (Aksam)

Leicester City: A Leicester City közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Southampton középső védőjét, Jannik Vestergaardot. A 27 éves dán hátvédért 15 millió fontot fizethetnek a Leicester vezetői. (Daily Mail)

SPANYOLORSZÁG

Real Madrid: A Real Madrid tárgyalásokat folytat Gareth Bale jövőjéről, aki visszatérhet a Tottenhamhez, de a londoniak egyelőre csak 25 millió fontot lennének hajlandóak fizetni érte (Telegraph) Sajtóhírek szerint megszerezték Hugo Vallejót, a Málaga 19 éves támadóját, aki három évre írt alá, de a következő hónapokat a Deportivo La Coruna együttesénél tölti majd (Onda Cero)

Barcelona: A Barcelona az idény végéig kölcsönvenné a Valencia spanyol támadóját, Rodrigo Morenót. (Sport)

Valencia: A Valencia nyáron szerződtetné a Manchester City védőjét, Nicolas Otamendit. (Daily Star)

Sevilla: A Rangers kolumbiai támadója, a 23 éves Alfredo Morelos az andalúziai gárda kiszemeltje, de a skótok aligha engedik el az idény végéig (Sky Sports)

OLASZORSZÁG

Internazionale: Az idény végéig kölcsönvették a Chelsea 29 éves nigériai válogatott szélsőjét, Victor Mosest.

AS Roma: Az AS Roma középpályása, Amadou Diawara szalagsérülést szenvedett a Juventus ellen 3-1-es vereséggel végződő Olasz Kupa-negyeddöntő mérkőzésen. A hírek szerint a 22 éves játékos felépülése 2-3 hónapot vesz igénybe, így csak a bajnokság hajrájára állhat újra csatasorba.

AC Milan: A Milan korábbi játékosa, Nocerino edzőként szeretné folytatni pályafutását.

Fiorentina: A Fiorentina megerősítette, hogy a 22 éves támadójuk, Pedro december 31-ig a brazil Flamengónál fog játszani.

NÉMETORSZÁG

Bayern München: Az RB Leipzig 21 éves francia védője, Dayot Upamecano a bajorok kiszemeltje, akire Jerome Boateng lehetséges utódjaként tekintenek Münchenben. (Abendzeitung)

RB Leipzig: Közel állnak a Dinamo Zagreb 21 éves spanyol támadó középpályása, Dani Olmo megszerzéséhez (Kicker) A spanyol Josep Martínez július elsejétől a Gulácsi Péter személyében magyar kapust foglalkoztató RB Leipzig labdarúgója lesz. A lipcsei klub honlapjának tájékoztatása szerint a 21 éves, 191 centis kapussal négy évre szóló szerződést kötnek. Martínez az FC Barcelona akadémiáján, a híres La Masián nevelkedett, a katalánoknál játszott az ifjúsági Bajnokok Ligájában is. Az U19-es csapatból 2017-ben távozott a Las Palmashoz, amelynél tavaly nyáron lett az első keret tagja. Tavaly ősszel meghívták az U21-es spanyol keretbe is. A Bundesliga éllovasánál – amely a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Tottenham Hotspurrel találkozik – Gulácsi számít az első számú kapusnak. A 29 éves magyar válogatottnak 2023-ig érvényes a lipcsei szerződése.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz