3368 nap után NB I-es gólt szerzett az ETO Győrben - videó

Az első két NB I-es fordulóban pont nélkül maradó ETO FC-nek csak 2. perc kellett ahhoz, hogy vezetést szerezzen a vasárnapi bajnokiján. 
Csakfoci.hu 2024. augusztus 11., vasárnap 16:33
Az első két NB I-es fordulóban pont nélkül maradó ETO FC-nek csak 2. perc kellett ahhoz, hogy vezetést szerezzen a vasárnapi bajnokiján. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. augusztus 11., vasárnap 16:33

Az ETO egy Nyíregyháza elleni idegenbeli vereséggel (1-2) és egy DVSC elleni hazai fiaskóval (0-3) nyitott az NB I-es idényben, azaz hazai pályán még nem talált be a kilenc év után újra élvonalbeli alakulat.

Erre viszont még csak 2 percet sem kellett várni vasárnap: a győriek egy szép Bumba-beadás és egy pontos Nenad Lukic-fejes után előnybe kerültek az MTK ellen,

ezzel 3368 nap után találtak be újra Győrben, az NB I-ben.

2015. május 23-án Priskin Tamás szerezte a mostanáig utolsó hazai és élvonalbeli ETO-gólt (11-esből). akkor a PMFC ellen (3-0) duplázni tudott egyébként a korábbi válogatott támadó.

A mostani meccsen egyébként azóta egyenlített az MTK Bognár 11-esével, így 1-1 volt az állás a félidőben. Majd az MTK egy újabb büntetővel el is vitte a három pontot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komárominak magyar kérője is volt
A Puskás Akadémiától a Mariborhoz klubrekordot jelentő összegért szerződő Komáromi Györgynek "volt egy rendkívüli ajánlata" itthonról, de a PAFC nem akarta erősíteni egyik riválisát. (Nemzeti Sport)
Dragan Vukmir
Vukmir újra kispadot kapott
Dragan Vukmir vette át a szerb másodosztályú Radnički Sremska Mitrovica vezetőedzői posztját.
Légiósok
Sallai Roland
Sallai Roland klubot váltott, a magyar válogatott támadó a Galatasaray együtteséhez igazolt a Freiburgtól.
Tovább az összes átigazoláshoz